7. Fes l’amor i no la guerra !!

nueva-imagen.jpg

Es possible morir sense estimar o ser estimat?

… l’amor es pot viure moltes vegades – o no viure’s mai – però la mort només es viu un cop, i per força. Hi ha moltes maneres d’estimar i també moltes maneres de morir, però només en podem escollir una, cadascú la seva. I de fet, tenim tota la vida per planificar-la virtualment amb la nostra imaginació, si més no, perquè, a vegades, saber com es vol morir pot ajudar a saber com es vol viure.

… el que és una realitat molt trista és que la mort vingui produïda per la manca d’amor (com en una guerra <<fes l’amor i no la guerra>>!).

Potser la mort és una fase més de la nostra existència. Potser ni la vida és tan curta ni la mort és eterna. Potser l’amor és molt més tenaç que els pètals d’una rosa. Potser l’únic que és etern és l’amor (perquè l’amor és el que fa que no desapareixem, és un lligam molt més fort que la vida i la mort, és el que ens permet perdurar en el temps. L’amor es transmet de generació en generació; és la nostra herència més valuosa. Potser aquest amor que donem és la part de nosaltres que mai desapareixerà).

Potser …

Potser tot això tant difícil de predir ho podrem saber amb certesa algun dia … i de moment, mentre esperem aquest dia, sigui més senzill fer-nos-en una idea amb un pom de roses sobre la creu d’algú que ja no és, però que potser, encara existeix.

Adriana Llorà

Isaac Cos

1B2

Anuncis

2 Responses to 7. Fes l’amor i no la guerra !!

  1. Pau Puigdevall ha dit:

    Molt bona reflexió. Trobo que tot i ser una visió romàntica de cap a peus és una molt bona filosofia per encarar la vida i per sentir que amb l’amor es poden burlar fronteres. Aquest sentiment ens fa ser millors o pitjors, però ens imbueix a viure més intensament, a notar que som alguna cosa en l’immensitat de l’univers. Fins aquí d’acord, però crec que si algun dia descobrim el perquè de tot plegat potser aquest somni s’esvairà i no serà tant bell. No sé si m’explico. Vull dir que viure ignorant la veritat potser resulta més interessant que un món monòton on tot està explicat. Potser el sentit d’aquesta vida és el fet de no poder abastar-ho tot, ni amb l’amor per la ciència.

  2. Jordi Rodon ha dit:

    També podem morir estimant o acompanyant amb amor als que marxen. No crec que hagi de ser incompatible sinó més aviat penso que hi ha un vincle molt gran. De la mateixa forma que en nèixer és fonamental ser estimats també en morir hem d’esperar el mateix.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

%d bloggers like this: